DIO

Bekijk hier onze actiefolder!

In 1993 opende de eerste D.I.O. drogisterij haar deuren. De laatste jaren heeft D.I.O. een spectaculaire groei doorgemaakt. In 2006 was er nog sprake van 126 drogisterijen, inmiddels is de grens van 200 D.I.O. drogisterijen overschreden. Schoonheid, gezondheid en verzorging zijn het hart van iedere D.I.O. drogisterij waar de consument op nummer één staat. D.I.O. drogisterij Sparkling neemt de tijd voor haar klanten en onderscheidt zich van de concurrentie door een open en warme benadering naar haar klanten én een uitgebreid (natuurlijk) en hoogwaardig kwalitatief assortiment.

D.I.O. is:BesteDrogist2016-za

 • Deskundig
  Eigenaar en personeel zijn professioneel opgeleid en gecertificeerd. Op die manier zijn zij altijd in staat hun klanten een goed een deskundig advies te geven.
 • Dichtbij
  D.I.O. is een echte buurtdrogisterij. Zij kent en waardeert haar klanten. De D.I.O. drogist neemt de tijd, heeft een luisterend oor en heeft aandacht voor iedereen. Zij is toegankelijk, benaderbaar en laagdrempelig.
 • Compleet
  U vindt wat u zoekt bij D.I.O.  Met haar basisassortiment van ruim 16.000 artikelen biedt D.I.O. een uitgebreide keuze aan A-merk artikelen en een eigen huismerk. Idyl, ons huismerk, staat voor een scherpe prijs-kwaliteit-verhouding en biedt een goed alternatief voor een A-merk. Voor klanten met speciale wensen wordt altijd een oplossing gecreëerd. Zo heeft D.I.O. voor iedereen een passend aanbod.
 • Vertrouwd en voordelig
  De producten die D.I.O. verkoopt zijn altijd vriendelijk geprijsd. Van A-merk tot Idyl, ons huismerk. En dan zijn er nog de wekelijkse aanbiedingen.

Kom eens langs en laat u verrassen!

arcocaps  janzen

vib_logo erica grahamscollistar

new_care orthica scentchips

Bountiful-logo louis-Widmer treets

dio_banner