Persoonlijke verzorging

Of het nou om een tandenborstel, zonbescherming, inlegkruisjes, een bodylotion, gezichtsverzorging of een shampoo gaat: Feel Good Store Sparkling heeft alles in huis. Er is een ruime keuze aan verzorgingsproducten, waarbij het assortiment natuurlijke en biologische merken een belangrijke plaats inneemt. Ook op het gebied van specialistische verzorging – zoals bij bepaalde (hoofd)huidproblemen – bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen merken zoals Louis Widmer, Zarqa, Biozantium, Erica, Janzen, Weleda en Collistar.

Beauty

U vindt bij Feel Good Store Sparkling een uitgebreid assortiment make-up van goede kwaliteit in diverse prijsklassen. Collistar, Pupa Milano, John van G, BellaOggi en Rimmel zijn onze merken. Van Herôme hebben wij het gehele assortiment nagelverzorgingsproducten. Uiteraard kunt u bij ons ook een afspraak maken om mooi opgemaakt te worden of uw nagels te laten lakken.

Boeken & Tijdschriften

Wat staat er deze week in de boeken top 10? Bij Feel Good Sparkling hebben we altijd een up to date assortiment bestsellers. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor leuke en educatieve kinderboeken, heel veel kookboeken en diverse andere fictie en non-fictie en aanbiedingsboeken. Ook voor actuele tijdschriften bent u bij ons aan het juiste adres. Boek of tijdschrift niet op voorraad? We bestellen het graag voor u.

Gezondheid

Onze drogisten staan voor u klaar om u te adviseren over uw gezondheid. Er is altijd een gediplomeerde drogist aanwezig wanneer u vragen heeft over geneesmiddelen, voedingssupplementen of ondersteuning op welk gebied van zelfzorg dan ook. Door regelmatig (orthomoleculaire) opleidingen te volgen, kunnen wij u het juiste advies geven voor de lichamelijke en mentale gezondheid. Ook hebben we een uitgebreid assortiment op gebied van wond en sport. Wij werken met merken zoals New Care Supplements, Golden Naturals, Orthica, Vitalize, Arkocaps, A.Vogel en Uriel.

Parfum

Naast een regulier assortiment geuren onderscheidt Feel Good Store Sparkling zich met maar liefst 112 parfums ‘uit de tap’. Het concept PRFM omvat 80 damesparfums en 32 herengeuren. Geïnspireerd op favoriete geuren, zit er altijd wel een geschikte geur bij. Is het flesje leeg? Laat het dan hervullen en ontvang een leuke korting! Onze tapparfums zijn inmiddels bekend bij een breed publiek en wie het eenmaal heeft geprobeerd, komt er zeker op terug vanwege de goede prijs-kwaliteit.

Cadeau artikelen

Op zoek naar een mooi, leuk of grappig cadeau voor jong of oud? Bij Feel Good Store Sparkling slaagt u altijd. Complete cadeausets, (geur)kaarsen, huisparfums, woonaccessoires, tekstborden en tekstcadeaus, zeepcadeaus, beschermengeltjes, bier- en wijncadeaus, chocolade: een mix van een vast assortiment en limited edition producten maakt dat er steeds wel weer iets nieuws te vinden is. Uiteraard worden alle cadeaus mooi ingepakt en desgewenst kunnen wij pakketten op maat samenstellen.

Bijoux

Oorbellen, kettinkjes, ringen, armbanden, enkelbandjes, sjaals, (leren) portemonnees en tassen (heup- en schoudertasjes klein en groot): het assortiment aan bijoux-artikelen is groot met merken als Zebra, Zilla Fashion, Kalli Kalli, I’M Dutch en Stras4You. Ons assortiment wisselt elke 6 á 8 weken, dus altijd volgens de laatste trends!

Speelgoed

Speelgoed voor alle leeftijden! VTech, Lego, Duplo zijn bekende merken in ons assortiment, maar ook creatieve en knutselartikelen zoals SES, puzzels, spellen (voor klein én groot) zijn verkrijgbaar bij Feel Good Store Sparkling. En is er weer een nieuwe rage? Ook dan hebben wij dat vaak in huis. Speciale verzoekjes zijn altijd mogelijk, wij kunnen veel spellen en speelgoed bestellen.

Extra diensten

  • Schoenreparatieservice
  • Pasfoto’s
  • Visagie (op afspraak)
  • Nagels lakken (op afspraak)
  • VIP Shopping Nights