Ons Team

Feel Good Store Sparkling  is te vinden in winkelcomplex Sparrenweide in Nistelrode (naast de Jumbo supermarkt). Alles om je goed te voelen onder één dak! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan drogisterij- en parfumerie-artikelen, boeken, wenskaarten, tijdschriften, kantoorartikelen, speelgoed, woonaccessoires en cadeautjes. In de winkel van 300 m2 zijn alle vriendelijke medewerkers goed opgeleid om u van het beste advies te voorzien.

Kristel

“Hoewel ik oorspronkelijk niet uit de branche kom, heb ik 2013 toch de stap gezet om mijn eigen winkel te beginnen. Een stap waar ik nog steeds heel blij mee ben dat ik deze heb genomen. Ik geniet dagelijks van mijn werk; het afwisselende, van inkoop tot verkoop en van het bedenken van leuke acties tot het bijwonen van regio- en netwerkbijeenkomsten, ik vind het allemaal super om te doen. Vooral het contact met de klanten is erg leuk, daar doe je het tenslotte voor. Ik vind het vooral heel fijn als ik mensen kan helpen met gezondheidsklachten. Zo mooi als ze dan vervolgens weer terug komen om te laten weten hoe goed een product hen heeft kunnen helpen!”

Wendy

“Vanaf de opening in 2013 werk ik hier. Ik vind het fijn als ik klanten tevreden de deur uit kan laten gaan, maakt niet uit met wat voor producten. De drogisterij is voor mij natuurlijk waar ik mij als een vis in het water voel, omdat ik al heel wat jaartjes in het drogisterijvak zit en daar ook alle cursussen voor gevolgd heb (drogist, cosmetisch adviseur en nog vele cursussen meer). Ik hou van uitdagingen en daarom vind ik het ook zo leuk dat we in deze winkel een heel breed assortiment hebben met niet alleen drogisterij-artikelen, maar ook boeken, kantoorartikelen en speelgoed.”

Maureen

“Mijn jarenlange ervaring in de drogisterijbranche kwam goed van pas toen ik hier ten tijde van de opening van de winkel in 2013 ben gaan werken. En ook van het overige assortiment heb ik inmiddels veel kennis. Ik vind het belangrijk om samen met mijn collega’s een goede sfeer neer te zetten, zodat mensen het fijn vinden om een volgende keer terug te komen. Wat betreft de producten is het merk Janzen wel een van mijn favorieten op dit moment; goede kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs. En ook erg leuk om cadeau te doen, waarbij wij natuurlijk ons best doen om er een zo mooi mogelijk cadeau van te maken.”

Mary

“In september 2014 ben ik het team hier komen versterken. Mijn specialiteit is hand- en nagelverzorging; ik verzorg graag manicures en regelmatig houden we hier middagen waarbij klanten hun nagels kunnen laten lakken en hun handen kunnen laten verzorgen. Mijn favoriete product is de Herôme Wonderpen, een superfijn product voor de verzorging van nagels en nagelriemen. Het werk in deze winkel is zo leuk omdat het veelzijdig is. Daarnaast vind ik het fijn om klanten te adviseren en te helpen. Inmiddels hebben we onze PRFM geuren flink uitgebreid naar 112 stuks: daar ben ik heel blij mee. Ik adviseer ze graag omdat de prijs/kwaliteit zeer goed is.”

Colinda

“In september 2016 ben ik hier gestart. Mijn jarenlange verkoopervaring komt hier goed van pas en het helpen van klanten vind ik dan ook het leukste van mijn werk.”

Nina

“Sinds juni 2019 werk ik hier in mijn vrije tijd. Vooral het afwisselende werk en de fijne, gezellige sfeer maken het werk erg leuk. Daarnaast vind ik het interessant om zoveel te kunnen en mogen leren over de producten en hun werking.”

Rosa