Herkent u een van de volgende klachten? Last van verstopping of juist diarree, heeft uw baby eczeem of darmkrampjes, is uw weerstand (of die van uw kind) niet zoals het zou moeten zijn, heeft u last van een allergie of schimmelinfectie of heeft u de zoveelste antibioticakuur gekregen(waardoor ook de goede bacteriën in het lichaam gedood worden)? Als u een van deze vragen met ja kunt beantwoorden, dan mag u de informatie-avond over probiotica op dinsdag 5 september a.s. niet missen. Orthomoleculair adviseur Brenda Eijt geeft op deze avond een presentatie over probiotica en de gezondheidseffecten hiervan op o.a. bovenstaande klachten. Niet alleen het bestrijden van de symptomen, maar óók het aanpakken van de oorzaak; probiotica (goede bacteriën) kunnen hierin een belangrijke rol spelen.

Tijdens deze avond, die van 19.00 uur tot 20.30 uur duurt, krijgt u een presentatie met algemene informatie over probiotica, maar er is ook ruimte om vragen te stellen. Uiteraard respecteren wij uw privacy en kunt u met uw individuele vraag ook na afloop bij Brenda Eijt (of bij Kristel van DIO Sparkling) terecht, waarbij u een advies op maat krijgt.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar nistelrode@readshop.nl, waarin u aangeeft dat u graag aanwezig wilt zijn en met hoeveel personen. Bellen kan natuurlijk ook: (0412) 201 202. U ontvangt altijd nog een bevestiging.

  • Deelname is gratis
  • Er staat een hapje & een drankje klaar
  • Tijdens deze avond ontvangt u 10% korting op het probiotica assortiment van Orthica
  • Locatie: DIO/The Read Shop/Prima Sparkling, Parkstraat 8 Nistelrode
  • Datum & tijdstip: dinsdag 5 september 19.00 – 20.30 uur
  • Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, eventueel worden er hangtafels neergezet
  • Vergeet niet om u aan te melden!

Wij hopen u op deze avond te mogen begroeten!