NISTELRODE – ‘Alles om je goed te voelen op één plek’. Niet verwonderlijk dat het dus ook de slogan is van Feel Good Store Sparkling in Nistelrode. “Door de zelfstandige winkel, kunnen ze specialiseren op topproducten én met nog meer aandacht adviseren.

Met Feel Good Store Sparkling heeft Kristel nu die vrijheid, en dat voelt goed. Met haar allesomvattende concept kan zij de verwachtingen van haar bezoekers overtreffen, en dát doet ze! Voedingssupplementen en verzorgingsproducten op natuurlijke basis helpen je goed voelen, maar jezelf – óf een ander – een kadootje, een goed boek, leuk speelgoed of een lieve kaart gunnen kunnen een inspirerend effect hebben.
Niet voor niets komen klanten daardoor tot voorbij Oss en Uden, en dat is best bijzonder te noemen.

Voedingssupplementen
Veel biologische reformproducten en hoogwaardige voedingssupplementen en een gedeelte van onze reformproducten is biologisch en de supplementen zijn van specialistische merken zoals Golden Naturals, Orthica, Vitalize, Arkocaps en New Care Supplements. Met regelmaat werden workshops georganiseerd in de avonduren. Door corona-maatregelen waren deze lange tijd gecanceld, hopende dat dit ook weer snel opgepakt kan worden.

PRFM-assortiment
Van abrikozen tot zuiveringszout, en van orthopedische ondersteuning tot kantoorartikelen. Ook voor je neus is Feel Good Store Sparkling een ware snoepwinkel: kon je voorheen al een flesje laten vullen door te kiezen uit één van de veertig, op bekende parfums geïnspireerde, PRFM-reukjes, het assortiment is uitgebreid naar maar liefst 112 geuren. Allemaal rechtstreeks van de tap!

Openingstijden
Je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden:

Maandag t/m Donderdag: 8.30 – 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 – 20.00 uur
Zaterdag: 8.30 – 17.00 uur

Check Google, Facebook of Instagram voor de meest actuele gegevens.